Over Website Coaching

Website Coaching is een dienst van Admentor.nl en wordt geleverd door Herbert-Jan van Dinther.

Herbert-Jan is gespecialiseerd in Zoekmachine Optimalisatie en Open Source Content Managment Systemen zoals Joomla! en WordPress.

Als auteur van Joomla 1.5 SEO en Blogger op eigen websites heeft hij inmiddels aangetoond over veel kennis en ervaring te beschikken om een dienst als Website Coaching aan te bieden.

Joomla! 1.5 SEO bij Packt Publishing

Begonnen in 1999 met website bouw is hij ook direct begonnen om zijn kennis van zoekmachine optimalisatie te vergroten. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring om websites hoger in Google te krijgen kan hij rustig een ervaringsdeskundige genoemd worden.

Hij heeft zelf al diverse websites waar hij zijn kennis gratis deelt en die goed scoren in de zoekmachines op diverse zoektermen:

En daarnaast ook nog websites over Online inkomen verdienen.

Maar heeft ook websites voor diverse klanten gebouwd over allerlei verschillende onderwerpen, zie ook zijn portfolio op Admentor.nl en Wpsitebouwer.nl.

Vanaf 1 januari 2012 is het alleen nog mogelijk om consultancy diensten aan te vragen en verwijs ik voor het bouwen van WordPress, Joomla! CMS en andere websites graag naar www.domeinruimte.nl

Meer weten? Neem gerust contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht