Website Coaching Diensten

Een overzicht van de zaken waarover je op Website Coaching kunt leren voor je website:

Blog Installatie en Design

De beste manier om je te onderscheiden in de markt is om een bijzonder en uniek ontwerp voor je blog of website te hebben. Maar daar hangen ook erg hoge kosten aan vast.
Een alternatief is om een bijzonder flexibel standaard thema te nemen en die met de design instellingen uniek te maken voor jouw bedrijf.
Daarvoor zijn tegenwoordig erg goede en voordelige mogelijkheden zoals het Genesis Framework, Thesis en andere premium themas.
Ook voor Joomla! kun je erg mooie premium templates vinden.

Website Strategie

Naast een goed site ontwerp is het van vitaal belang om een goede web strategie te hebben.
De structuur en inhoud van je site moeten de bezoekers van je site natuurlijk aanspreken en de inhoud moet relevant zijn.

Internet Marketing

Je hebt een mooie website en goede inhoud maar als je geen bezoekers krijgt dan werkt het niet voor je.
De laatste stap is om de site in de markt te zetten om zo’n manier dan die ook als autoriteit erkent wordt.
Zoekmachine optimalisatie, een backlinking strategie en sociale netwerken zijn daar een onderdeel van.

Website Coaching

De artikelen op deze site geven je gratis informatie over bovenstaande onderwerpen en daarbij kunnen links gebruik worden naar andere websites die je nog verder kunnen helpen met je website. Sommige van die links zijn Affiliatie Links, wat wil zeggen dat als je een product of dienst afneemt van die site het mogelijk is dan ik daar een compensatie voor ontvang. Ik promoot echter geen producten waar ik zelf niet achter sta en meestal gebruik ik die producten ook zelf.